ده نفر از پرسنل موسسه نور سپید هدایت، معتاد بهبود یافته هستند

DSC01963

مدیر موسسه کاهش آسیب ویژه زنان (نور سپید هدایت) گفت: این موسسه با هدف ارتقای سلامت و امنیت روانی جامعه از طریق کم کردن آسیب‌های اجتماعی تاسیس شده و 10 نفر از پرسنل موسسه نور سپید هدایت، از معتادان بهبود یافته هستند.

مدیرکل درمان و حمایت‌های اجتماعی ستاد مبارزه با موادمخدر و جمعی از کارشناسان متخصص این حوزه، از موسسه کاهش آسیب ویژه زنان (نور سپید هدایت) واقع در منطقه ۱۲ ناحیه ۴ شهرداری تهران (پارک شوش) بازدید کرد.
علیزاده، مدیر موسسه کاهش آسیب ویژه زنان (نور سپید هدایت) در این بازدید گفت: این موسسه، غیردولتی، غیرانتفاعی، غیرسیاسی و دارای فعالیت شبانه‌روزی است که در سال ۸۸ با مجوز سازمان بهزیستی به عنوان موسسه کاهش آسیب با هدف ارتقای سلامت و امنیت روانی جامعه از طریق کم کردن آسیب‌های اجتماعی و نیز حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی و خانواده‌های آنها تاسیس شد.
وی؛ تامین محل خواب، خوراک، پوشاک، وسایل بهداشتی، امکانات استحمام به‌صورت شبانه‌روزی، بهیاری، آشپزخانه و کارگاه توانمندسازی (خیاطی) را از اهم خدمات این مرکز برشمرد.
مدیر موسسه نور سپید هدایت گفت: روزانه بطور متوسط ۱۵۰ پرس غذا توزیع می شود و ۱۰۰ نفر از مددجویان اقامت شبانه دارند و در فصول سرد سال، تا ۲۷۰ مددجو از امکانات مرکز استفاده می کنند، ۱۰ نفر از پرسنل مشغول به کار در این مرکز از معتادان بهبود یافته هستند که در همین محل زندگی می کنند.
گفتنی است؛ این بازدید با هدف بررسی مشکلات ، نقاط قوت و ضعف موسسه انجام شد و در پایان به منظور ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت‌های موسسه و رفع مشکلات آن‌ها؛ پیشنهاداتی ارائه و مقرر شد تا حصول نتیجه، اقدام لازم انجام شود.
ارتباط موثر با مراکز بهداشت منطقه و ارایه خدمات مستمر بهداشتی به مددجويان، استقرار پزشک عمومی در مرکز و تامین نیازهای دارویی توسط نهاد مرتبط، استفاده از پزشکان داوطلب جهت ارایه خدمات تخصصی (متخصصین زنان و زایمان، عفونی، پوست و روانپزشکی)، تخصیص بودجه و اعتبارات کافی به مرکز توسط نهاد مرتبط، ارایه داروهای آگونیست توسط تیم سیار درصورتیکه امکان راه اندازی مرکز MMT محقق نشد، تشکیل کمپین اجتماعی در فضای مجازی جهت حمایت مالی و روانی از مددجویان، تهیه فیلم و مستند از فعالیتهای مرکز به عنوان عملکرد برتر، تامین تجهیزات و وسایل مورد نیاز پخت شیرینی و نان به جهت ایجاد احساس تعلق خاطر بیشتر به محیط مرکز و تداعي حِس خانه در مددجو و تامین نیازهای اولیه ایشان، مشارکت بیشتر نیروی انتظامی جهت تامین امنیت مرکز از جمله پیشنهادات مطرح شده در این بازدید بود.

منبع:  http://news.dchq.ir/3/?p=69622