پارچه یکی از کاربردیترین و ضروریترین اختراعات بشر است که بر اساس نوع مواد بهکاررفته در آن به انواع لی ،کتان ،چرم ،ابریشم و … تقسیمبندی میشود. انتخاب پارچه مناسب برای دوخت انواع لباس بسیار مهم است و باید با توجه به مدل لباس و کاربرد آن جنس پارچه را انتخاب کرد.
یک محل کار برای یک کار تولیدی باید دارای شرایط خاصی باشد که بتوان در آن بهراحتی ابزار کار را جایگزین کرد و مساحت آن آنقدر باشد که بتوان کارهای تولیدشده را در آن نگهداری نمود.
راهاندازی کارگاه تولیدی خیاطی، به برق دارای توان ولتی بالا نیازمند است که در هنگام کار دچار اختلال نشود. همچنین مکان و محیط کار باید دارای سرویسهای ویژه ازجمله کمکهای اولیه کپسول آتشنشانی و سرویسهای بهداشتی باشد که در صورت لزوم یا اتفاق ناگوار بتوان کمکهای اولیه انجام داد. دسترسی و نزدیکی به بازار برای فروش کالا و خرید مواد اولیه نیز تسهیلکننده راهاندازی کارگاه خیاطی است.
از مشکلات کارگاه خیاطی میتوان به نیاز به تجاری بودن ملک، نوسانات قیمت پارچه و کمبود پارچه بر اساس تحریمهای اقتصادی کشور، اشاره کرد. نیاز به استفاده از پارچههای باکیفیت بالا از ضروریات این کار است زیرا وقتی مواد اولیه درجهیک باشد، بازار برای خرید کار به شما مراجعه میکند و چنانچه مواد خوب استفاده نشود امکان ورشکستگی شرکت تولیدی با درصد بالاتری محتمل میگردد.
عنوان کارگاه: خیاطی
کف سرمایه: 20,000,000 تومان
ریسک: متوسط
سودآوری: میانمدت (1ساله)
نیروی انسانی: 5 تا 10 نفر
مقیاس: تولید سالانه بیش از 20 هزار انواع لباس